Coaching
 


 

 


Intu´tieve ontwikkeling

Veranderen en verzelven

Hoe ervaar jij op dit moment je leven? En de wereld?

Lijkt het wel of de hele wereld in verandering is? Of het oude niet meer werkt en het nieuwe er nog niet is? 

Miljoenen mensen in de wereld zijn op drift en doen een beroep op onze medemenselijkheid. En dat terwijl het wereldwijde kapitalisme dat ons orde en welvaart zou brengen aan het vastlopen lijkt te zijn. Overheden lijken hun grip te verliezen op de gebeurtenissen die steeds verder de landsgrenzen overschrijden. Populisten winnen juist steeds meer aan invloed. De  naoorlogse stabiliteit en saamhorigheid in Europa lijkt af te brokkelen.

Moe worden we ervan. En angstig. Wat is er toch aan de hand? En zijn het vijanddenken (de Moslims of de Oost-Europeanen hebben het gedaan) en protectionisme (Grenzen dicht voor mensen en spullen uit het buitenland!) oplossingen of juist deel van het probleem?

En de aarde zelf? Zijn er echt meer Tsunami’s, aardbevingen, bosbranden, overstromingen, droogtes etc. dan normaal of lijkt dat alleen maar zo? En zo ja, komt dat dan door de klimaatverandering of doet de natuur het zelf?

In onze workshop 'veranderen en verzelven' leer je wat er aan de hand is: welke veranderingen er op dit moment gaande zijn op aarde en wat dat voor de mensheid betekent. En voor jou zelf.

Ook leer je hoe je hier zelf mee kunt omgaan, zodat het allemaal wat beter behapbaar wordt en minder bedreigend. Hoe je in deze veranderingen beter bij jezelf kunt komen en hoe je van die veranderingen uiteindelijk een gelukkiger mens kunt worden. Kortom je leert meebuigen met de veranderingen en tegelijkertijd stevig verzelven. Of misschien was je al met dit proces bezig en kun je in deze workshop de bevestiging vinden dat je op de goede weg bent. En misschien wil je daarna wel doorgaan met onze cursus intu´tieve ontwikkeling?

Wie zijn wij?

Henk Smink (57) is een ervaren trainer in persoonsontwikkeling, zowel voor particulieren als in bedrijven. Methoden die hij hanteert komen voort uit psychoanalyse, gestaltpsychologie, NLP, enneagram, logosynthese en werkwijzen uit Oosterse tradities. Zijn motto is: "Een probleem is een groeistuip". Zie ook: www.delphislevenskunst.nl

Wino Penris (52) is econoom, bedrijfsadviseur, coach en trainer en werkt zowel voor organisaties als voor particulieren. Hij heeft een heel persoonlijke werkwijze die gestoeld is op een combinatie van intu´tie, psychologie, neurolingu´stisch programmeren, transactionele analyse, systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen), meditatie, healing, reading en lightworking en natuurlijk op zijn economische kennis en ervaring. Zijn motto is: "stilstaand water gaat hard achteruit." Zie www.winopenris.nl

Hans Wilmink (50), Schrijver en Medium, verzorgt het spirituele deel van de cursus. Via helderhorendheid legt hij contact met uw beschermers of begeleiders. Hij geeft uitgebreide ┤readings┤ handlijnanalyses. Voorts verzorgt Hans lezingen en presentaties over uiteenlopende onderwerpen zoals de Kosmische processen, Atlantis, de Pyramiden en re´ncarnatie, alsmede onderwerpen ┤op verzoek┤.