Coaching
 


 

 


IntuÔtieve ontwikkeling

SOUL EMPOWERMENT

14 juli 2018. Dagworkshop Soul Empowerment. 
Thema: geld: een goede dienaar maar een slechte meester!

 “Geld en spiritualiteit: gaat dat wel samen?” Deze vraag kregen we, in verschillende varianten, toen we mensen begonnen te vertellen over deze workshop. Dat is mooi, want daarmee zitten we eigenlijk al meteen midden in de workshop! En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: natuurlijk gaan geld en spiritualiteit samen! Geld is een heel belangrijke vorm van energie en energie is de brandstof van de ziel. Zonder energie kan de ziel zich niet manifesteren.
Juist omdat geld een negatieve bijklank heeft voor veel spirituele mensen, vinden we het belangrijk om daar aandacht aan te besteden. En ja, geld is een middel, geen doel!

Waar gaat de workshop over?
Welke rol speelt geld in jouw leven? Wat voor beelden roept het woord ‘geld’ bij jou op? Welke emoties? Ga eens na voor jezelf: heb je genoeg geld of heb je er genoeg van? Brandt het geld in je zakken? Word je er gelukkig van? Heb je altijd te weinig geld? Voel je je schuldig? Heb je schulden? Of heb je wel geld, maar op de bank of belegd, weggezet voor later? Word je bang als je weinig geld hebt? Of juist als je veel geld hebt? Heb je een afkeer van geld? Maakt geld je verdrietig?

Op deze dag ga je onderzoeken wat jouw relatie met geld is en hoe je die relatie gezonder kunt maken. Zodat je je dromen kunt realiseren…. kunt creŽren!

Locatie: Centrum Milarepa Zwolle
Prijs: 195 Euro.  Bij aanmelding voor 1 juli  50% introductiekorting!

Aanmelden via:   https://www.milarepatoren.nl/shop/2-251/cursussen-en-workshops/soul-empowerment-dag-34geld-empowerment34-14-juli/

 

28 september 2018. Start tweejarige cursus Soul Empowerment.
Met Soul Empowerment werk je niet alleen aan vergroting van je bewustzijn en je spirituele diepgang, maar ook aan je vaardigheden om zaken voor elkaar te krijgen. Zo werk jij aan daadwerkelijke verbeteringen in je leven. Diepgang en daadkracht, binnenwerk en buitenwerk, spiritueel en gegrond!

Soul Empowerment! Intentie + energie = vormkracht!

Deze opleiding is gezamenlijk ontwikkeld door Brenda Wielders en John Kenter van Centrum Milarepa in Zwolle en Wino Penris

Meer informatie
Je kent het gevoel misschien wel dat mensen soms de energie uit je weg lijken te zuigen. Een blik, een opmerking, een gebaar is soms al genoeg. Of een te lang verhaal. Of dat je in de trein zit en de persoon naast je irriteert je mateloos. Heb je het gevoel dat sommige dingen in je leven maar steeds niet willen lukken? Of heb je weleens het gevoel dat je wegzweeft? Dat je niet meer jezelf bent? Overkomt het je wel eens dat de telefoon gaat en dat je al weet wie het is en wat hij of zij gaat zeggen? Of heb je wel eens voorspellende dromen? In de tweejarige cursus Soul Empowerment onderzoeken we hoe dit allemaal in elkaar zit en hoe je het kunt inzetten om prettiger en gelukkiger te leven. We werken daarbij vanuit bepaalde inzichten en technieken aan concrete thema’s. En gedurende de twee jaar werk je ook aan je eigen persoonlijke thema. 

In het eerste deel van Soul Empowerment leer je herkennen en begrijpen wat er in de hiervoor beschreven situaties precies met je gebeurt en wat je kunt doen om goed in je eigen energie te blijven en stevig met beide voeten op de grond te blijven. Energetische hygiŽne, noemen we dat. En je leert te onderscheiden waar de informatie vandaan komt die je ‘te binnen schiet’: Uit je eigen rationele brein, je onderbewuste geheugen, je intuÔtie, van andere mensen, uit de historie of vanuit een ‘hogere bron’. en je leert die informatie interpreteren en op waarde schatten. Je leert het zuivere onderscheiden van het onzuivere. Kortom, je leert om te gaan met verschillende kennisvelden. Dat is fijn voor je dagelijkse leven en nodig voor de dingen die we in het vervolg van de opleiding gaan doen.

Je leert jezelf beter kennen, doordat je een nieuwe manier van kijken aangeleerd krijgt. En je krijgt in ieder geval ťťn opstelling met een persoonlijk thema. Je leert je eigen verborgen thema’s en beperkende overtuigingen kennen. Je wordt vaardiger in het omgaan met jezelf en met andere mensen. Je leert leven vanuit daadwerkelijke aandacht en compassie. Voor jezelf en voor de ander. Je leert ook om op het juiste moment om leiding en begeleiding vanuit het hogere te vragen.

Je krijgt inzicht in de mechanismen rond succes en falen: wat maakt dat iets lukt en wat maakt dat iets anders niet lukt en hoe kun je dat beÔnvloeden?

En je werkt gedurende de twee jaar aan een persoonlijk project, waar je al deze inzichten op gaat toepassen. Zodat het niet blijft bij het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden, maar je een daadwerkelijke verbetering in je leven gaat creŽren.

En, oh ja! We gaan ook veel plezier met elkaar maken en lachen! Humor en plezier zijn enorme creatieve krachten!

 Trainers: Wino Penris, Brenda Wielders, John Kenter                  

Startdatum: 28 september 2018

Locatie: Centrum Milarepa Zwolle